SCHOORL – Beleef een geweldige dag in de natuur.

Een dag met een heerlijke BBQ lunch, een fantastische middag vol met leuke outdoor activiteiten én een ochtend vol met… vuilniszakken.
Help mee de natuur schoon te maken door deel te nemen aan Envirotrek!

Er is een groeiende behoefte aan directe actie om vuil te verwijderen op deze populaire bestemmingen. Envirotrek vervult deze behoefte.

Een wandeling door de natuur, maar dan met vuilniszakken én grijpers. Wie vindt het meeste afval?

Er is de kans om mee te doen. Vlakbij de hoogste duin van Nederland, in Schoorl, zal zondag een Envirotrek plaatsvinden te Dopersduin.

Het programma begint om 09.30u. Deelnemers lopen een wandelroute terwijl ze afval verwijderen uit de natuur. Alle deelnemers krijgen een groepsleider en schoonmaakmaterialen overhandigd.

De Clean Up eindigt rond 12.30u, waarna de deelnemers een beloning krijgen in de vorm van een heerlijke BBQ lunch.

De resterende middag wordt gebruikt om een outdooractiviteit uit te proberen, namelijk mountainbiken, zeekajakken, een kompas tocht (met schatzoeken) of kickbiken (een soort grote step).

Je hebt zelfs kans een leuke prijs te winnen, zoals KEEN footwear, voor het meest origineel gevonden afval. De dag eindigt rond 16.00 uur.

Om zeker te zijn van een plaats, registreer je via: http://www.respectthemountains.com/envirotrekNL

De entree kost € 10,- inclusief een t-shirt, de BBQ lunch en een outdoor activiteit.

Kinderen zijn welkom, en betalen slechts € 5 euro entree tot 12 jaar. Stevige schoenen worden aangeraden, evenals het meebrengen van water en zonnebrand.

Geef een reactie