BERGEN – Beeldend kunstenaar Claire Verkleij van Let The Colors Speak exposeert in Huisje Doek in het centrum van Bergen. Ze toont hier schilderijen en sculpturen in de vorm van gouden bergen. ‘Gouden Bergen’ was dan ook een logische titel voor de expositie.

Claire Verkleij heeft zich voor deze tentoonstelling laten inspireren door de thema’s liefde, geluk, persoonlijke verrijking en succes.

Hoe vind je de weg naar jouw eigen gouden geluk? Hoe kom je op jouw gouden berg? Heb je dan alles waar je naar verlangde? Wanneer ben je gelukkig en wat betekenen geluk, liefde en succes? En wat is de optimale balans? Deze vragen inspireerde Claire bij het tot stand komen van de tentoonstelling.

De expositie ‘Gouden Bergen’ is tot en met 24 september te bezoeken in Huisje Doek aan Kerkepad 1 in Bergen. De tentoonstelling is elke zaterdag en zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Voor meer informatie, zie de website van Let the Colors Speak.

Claire Verkleij: “ Ik ben Gerard en Anna Doek ontzettend dankbaar dat zij mij de mogelijkheid bieden om mijn kunst hier in Bergen te laten zien. Elk weekend ben ik aanwezig in Huisje Doek. Dus heb je vragen over de schilderijen en sculpturen of wil je meer weten over een op maat gemaakt kunstwerk, ik vertel je er graag meer over!”

Met dank voor deze informatie en foto aan onze mediapartner Flessenpost uit Bergen.