EGMOND AAN ZEE – Wil is in 1941 geboren en woont al jaren in Egmond aan Zee. Ze heeft twee belangrijke hobby’s, schilderen en tennissen. Pas na haar pensioen is ze gaan tekenen en schilderen omdat ze dit een fijne- en ontspannende hobby vindt. Bovendien is het een hobby die thuis uitgevoerd kan worden.

Haar werk maakte vooral veel indruk op haar man Bram die zijn niet zo graag in de belangstelling staande partner overhaalde om te gaan exposeren.

Best wel spannend, want met exposeren heeft natuurlijk iedereen een verschillende kijk op de werken. Het leuke is dat de eerste bezoeker, al bij de opbouw van een expositie in het Strandvondstenmuseum in Castricum, een van de schilderijen van de kunstenares wilde bemachtigen.

De expositie van Wil duurt tot 1 oktober, maar zal na 17 augustus 2016 gezelschap krijgen van (weer een nieuwe) tweede expositie.

Voor meer informatie over de kunstenares of haar werk kunnen belangstellenden mailen naar: b.piersma@quicknet.nl. Het Strandvondstenmuseum stelt steeds voor kunstenaars twee gratis expositieruimtes ter beschikking voor een expositieperiode van maximaal drie maanden.

Vanaf 1 januari 2017 is er weer plaats voor nieuwe exposities. Ook gratis exposeren? Mail naar info@strandvondstenmuseum.nl of telefonisch 06-22923226.

Geef een reactie