EGMOND AAN DEN HOEF – Flierefluiters Toneel speelt dit jaar “Familietrekjes”, een klucht geschreven door de bekende toneelschrijver Ray Cooney (vertaling John Vermeulen).

Dokter David Molenaar uit het Sint Andreasziekenhuis wordt onverwacht geconfronteerd met zijn dochter uit een relatie van 18 jaar gelden.

David wil niet dat zijn huidige vrouw het bestaan van een dochter te weten komt.

In alle hectiek worden de meest gekke capriolen uitgehaald en gebalanceerd tussen de waarheid en een web van leugens. Als dat maar goed afloopt…

Onder de bezielende regie van René Steens zet Flierefluiters Toneel weer een lachspektakel van jewelste neer, dus komt dat zien!

De voorstellingen vinden plaatsvinden van woensdag 9 t/m zaterdag 12 april 2014, aanvang 20.15u (zaal open 20:00), in Dorpshuis de Hanswijk in Egmond aan de Hoef.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Geert Bes tabaksspeciaalzaak in Egmond aan Zee, Dorpshuis Hanswijk in Egmond a/d Hoef of telefonisch te bestellen: 06-23454481.

De vrijdagavond is al uitverkocht dus wees er snel bij voor kaarten op de overige avonden.

Maak er helemaal een compleet avondje uit van met het toneeldiner bij restaurant Smakelijk (voorheen De Bikkerij) in Egmond a/d Hoef (voor info: bel 072-5061675).

Geef een reactie