EGMOND AAN ZEE – Ontmoetingscentrum Post aan Zee organiseert donderdag 1 september een fietstocht van circa 25 kilometer. Een dag later, op vrijdag 2 september, volgt een boekenmarkt.

Fietstocht

De fietstocht staat iedere eerste donderdag van de maand op de Post aan Zee-kalender. Vrijwilliger Reijnoud de Haan zet deze mooie fietstocht uit met een snelheid van 15 kilometer per uur. Iedereen is van harte welkom met fiets of E-Bike. Deelnemers nemen zelf eenduinkaart mee en drinken voor onderweg. Halverwege is er een korte pauze. Voor deelname wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd en aanmelden is niet nodig. De fietstocht start om 13.15 uur bij Postaanzee aan Voorstraat 82A in Egmond aan Zee.

Boekenmarkt

Iedere eerste  vrijdag van de maand is er een boekenmarkt bij PostaanZee in het achterste gedeelte van het voormalige postkantoor aan de Voorstraat. Er is een wisselend aanbod van boeken verkrijgbaar, laat PostaanZee weten.

“Op zoek naar juist dat ene boek? Of naar een herinnering uit lang vervlogen tijden? Het kan er zomaar tussen liggen. Er is meer op voorraad dan er wordt aangeboden en de vrijwilligers zijn je graag van dienst. Boeken kosten € 1,- per stuk en 3 boeken kosten € 2,50. Bijzondere boeken zijn duurder, maar onderhandelen kan altijd”.

Op de markt zijn ook handgemaakte kaarten te koop. Klanten steunen met de verkoop van de boeken en kaarten de activiteiten van PostaanZee. De markt duurt vrijdag 2 september van 13.30 tot 16.00 uur.

(Bron foto: PostaanZee)
(Bron foto: PostaanZee)