EGMOND-BINNEN – Dorpshuis De Schulp, Visweg 45 in Egmond-Binnen heeft zondag 12 november een filmmiddag. Deze keer een film uit 2016 in de categorie komedie. De bij een pleeggezin opgroeiende, opstandige Ricky Baker krijgt een verse start op het Nieuw-Zeelandse platteland.

Hij komt terecht bij de liefhebbende tante Bella, de chagrijnige oom Hec en hun hond Tupac. Wanneer er iets gebeurt waardoor hij zijn nieuwe onderkomen dreigt kwijt te raken, slaat Ricky samen met Hec op de vlucht in de wildernis.

De twee verdwalen in de bossen en moeten hun meningsverschillen opzij zetten om te overleven. Wat volgt is een nationale zoektocht naar het merkwaardige duo.

Halverwege de film is er een pauze en na afloop is er gelegenheid om na te praten. De voorstelling begint om 14.30 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur.

De kosten zijn vier euro per persoon. Nieuwsgierig naar de titel van de film ? Neem dan contact op via info@deschulp.nl of bel met 0725063523.

De volgende filmmiddagen zijn op 10 december en in 2018 op 14 januari, 11 februari,11 maart, 9 september, 14 oktober,11 november en 9 december.