EGMOND AAN ZEE – Het deelnemersveld voor Finder Darts Masters 2018 uitgebreid met drie spelers. Deze spelers wisten zich via de Champions League of Darts te plaatsen voor het toernooi dat van 7 tot en met 9 december gehouden wordt in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Via dit toernooi dat door de organisatoren in samenwerking met de Nederlandse Darts Bond is opgezet biedt aan Nederlands dartstalent de kans om zich via de CLoD te plaatsen voor het wereldtop Darts toernooi de Finder Darts Masters.

Bij de heren won Jeffrey Sparidaans het deelnamebewijs voor het herentoernooi. Jeffrey versloeg in de finale op indrukwekkende wijze Sander Voz en plaatste zich zo evenals in 2016 via de CLoD voor het toernooi.

Astrid Trouwborst gaf zichzelf wel een heel mooi verjaardagscadeau. Ze won namelijk het damestoernooi en mag zodoende in december ook meedoen aan het Finder Darts Masters damestoernooi.

De eerste deelnemer aan het Finder Darts Masters Youth torunament werd Lars Plasier die de grote winnaar werd van de juniorenfinale. Buiten Jeffrey Sparidaans zijn Astrid en Lars in december debutanten op de Finder Darts Masters.

Meer informatie over de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelarrangementen te vinden op www.findermasters.nl