EGMOND- De inschrijving voor de wandelbeleving Fjoertoer Egmond 2021 is voor leden al mogelijk. Le Champion leden kunnen tot met zondag 15 augustus gebruik maken van de speciale voorinschrijving. De reguliere inschrijving voor de Fjoertoer Egmond opent op dinsdag 17 augustus.

De Fjoertoer Egmond is een jaarlijks evenement en beleeft dit jaar zijn achtste editie. De Fjoertoer vindt altijd plaats op de laatste zaterdag van de maand november. Zoals elk jaar steunt het evenement ook dit jaar een goed doel. Het goede doel is de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade. Deze stichtingen zorgen voor de veiligheid op het strand, het duingebied en de zee. Met donaties van deelnemers hoopt het evenement de aanschaf van draadloze intercom helmen voor de nieuwe reddingboot van KNRM station Egmond aan Zee te doen.

Dit jaar is de Fjoertoer Egmond gespreid over twee dagen. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november wordt dit jaar gewandeld. Er is keus uit drie verschillende afstanden, namelijk 14, 19 en 26 kilometer. De wandelroute loopt langs bijzondere plekken in Egmond aan Zee, Egmond binnen, Egmond aan de Hoef en Bergen. Bij de wandeling worden deelnemers verrast door licht-, geluid-, en vuuracts.

Fjoertoer Egmond is ook geschikt als familie-uitje. Zo kan je je inschrijven voor de Family Fjoertoer. Dat is een wandeling van 6 kilometer door Egmond aan Zee speciaal gericht op gezinnen met kinderen.

Inschrijven kan via de website van Fjoertoer Egmond.

ByEvert