EGMOND AAN ZEE – Na een paar maanden rust waarin ‘de Flierefluiters’ hebben kunnen nagenieten van een fantastisch seizoen, gaat de toneelvereniging in september van start met de repetities voor een nieuw stuk. Hiervoor is ze op zoek naar nieuw talent.

Mensen die al een tijdje met het idee rondlopen iets met toneel te doen maar de laatste stap maar niet zetten, zijn van harte welkom bij de vereniging, waar de acteerprestaties op de planken worden gebracht en veel te leren valt.

Ook is de vereniging op zoek naar handige en creatieve mensen voor achter de schermen. Flierefluiters Toneel is op zoek naar enthousiaste lieden met twee rechterhanden die willen ondersteunen bij het bedenken en maken van het toneeldecor.

Wie handig is en een paar zaterdagochtenden in het jaar de tijd heeft om hier aan mee te helpen, kan zich vanaf heden aanmelden.

Mensen die vol met idee├źn zitten over creatieve kledingontwerpen, verstand hebben van inrichten of handig zijn met een kwast kunnen van grote waarde zijn in de producties van de Flierefluiters. Voor meer informatie: mail naar flierefluiterstoneel@gmail.com