EGMOND AAN DEN HOEF – Frank Kraaijeveld, oprichter van Bintangs, gaat zaterdag 22 april optreden in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef. Hij signeert dan ook zijn boeken en platen. Een dag later, zondag 23 april, gaat Wieb Zigtema optreden.

Hans Kraaijeveld is zaterdag aanwezig in het kader van de landelijke recordstore-day, waarin de langspeelplaat (lp) centraal staat. In Overslot zijn dan ook tweedehands boeken, lp’s en singles te koop. Kraaijeveld gaat te werk in Egmond onder toeziend oog van portretten van de Rolling Stones, geschilderd door Paul de Vries. Deze hangen aan de muur. Bij deze wereldband verzorgde de Bintangs ooit het voorprogramma.

Zondag Wieb Zigtema

Zondag 23 april geeft Wieb Zigtema een optreden in Hoeve Overslot. Sieb is onder andere bekend van de Noord-Hollandse bands The Rousers, the Thought en Shoot The Moon. “Wieb kent de rijkdom aan sferen en klankkleuren die je uit een akoestische gitaar kunt halen en zijn stem is doorleefd. Ook live grijpt zijn knappe muziek je meteen bij de strot. Een solo optreden van Wieb Zigtema is een intense en ontroerende ervaring”, vertelt Hans van den Berg van Hoeve Overslot.

Voor alle optredens in Overslot geldt dat de deur open is vanaf 15.00 uur. De optredens duren van 16.00 tot 18.00 uur, inclusief pauze. De toegang is een vrijwillige bijdrage naar draagkracht en welbevinden. Pinnen is in Hoeve Overslot niet mogelijk. Een zitplaats reserveren kan via naar museumhoeveoverslot@gmail.com onder vermelding van naam en e-mailadres. Het adres: Slotweg 42. (Bron afbeelding: Hoeve Overslot).

DoorRedactie