EGMOND AAN ZEE – Afgelopen zondag 10 september heeft het Fusietoernooi voor de jeugdleden van VV Zeevogels, Sint Adelbert en VV Egmondia plaatsgevonden. Honderden dolenthousiaste kinderen gingen vandaag de strijd aan om de eerste plek te veroveren.

“De weersvoorspellingen zagen begin van de week niet zo rooskleurig uit maar achteraf kunnen we terugkijken op een mooie dag. Meer dan 150 wedstrijden werden gespeeld met als twee doelen; elkaar beter te leren kennen voor de, hopelijk snelle, fusie die moet gaan komen en de prachtige bekers.

Alle jongens en meisjes werden op leeftijd gemengd in teams en speelden verschillende wedstrijden in poule vorm om de finales te bereiken. Tijdens het toernooi stonden diverse spring/luchtkussen op het terrein zodat de kinderen na en tijdens de voetbalwedstrijden plezier hadden.

Een limonade koe was aanwezig die door het melken limonade gaf waardoor de kinderen de grootste lol hadden om hun eigen bidon te vullen.

Door vele ondernemers uit Egmond was het mede mogelijk gemaakt om een prachtige loterij tafel te creëren met als hoofdprijs een fiets. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag.

Namens deze weg willen wij alle ondernemers, vrijwilligers, deelnemers en toeschouwers bedanken voor jullie bijdrage. Op naar het volgende jeugdevenement want het blijft een feit: de jeugd heeft de komst!”, aldus de organisatie. (Tekst: Cor Mooij)