EGMOND-BINNEN – De Egmondse jongeren Jessie en Sem organiseren vrijdagavond 31 maart in jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen een ‘Game Night’ met (bord)spellen. De avond is bedoeld voor jongeren vanaf vijftien jaar, met én zonder beperking.

Deelnemers van Game Night kunnen poolen, darten, pingpong spelen en er staat een gezellig gezamenlijk spel op het programma. “Centraal thema van deze avond is ‘niets moet en alles mag, als je het maar gezellig hebt’. Daarbij is iedereen van harte welkom”, vertelt Jessie.

Jessie en Sem zijn benaderd door maatschappelijk sportregisseur Lavinia Bijl van Stichting Sport-Z. Zij vroeg hen een activiteit te organiseren die verschillende doelgroepen in beweging brengt.

Aanmelden 
Omdat het voor de organisatie handig is te weten op hoeveel jongeren zij kunnen rekenen is aanmelden voor de Game Night noodzakelijk. Dat kan de website van Sport-Z. Meedoen is gratis en inclusief twee consumpties. Lavinia Bijl beantwoord graag vragen. Zij is te mailen via L.Bijl@Sport-Z.org of bel 06-43234035. Ook bij vervoersproblemen helpt de organisatie graag bij het vinden van een passende oplossing.

Foto: Stan Nijhuis en Jesse Tik (Bron foto: Sport-Z).