EGMOND AAN DEN HOEF – Gerard Wortel (gitaar en zang) en Bas van Waard (cello) spelen zondag 7 mei hun kleinkunstprogramma ‘Gerard Wortel draait er niet omheen’.

Deze troubadour bespeelt zijn publiek met eigen Nederlandstalige liedjes. Hij begeleid zichzelf hierbij op gitaar en krijgt muzikale ondersteuning van de partituurloze cellist Bas van Waard.

“Zoals het een wortel betaamt’ gaat Gerard ook nog de diepte in”, benadrukt Hans van den Berg van Hoeve Overslot. “De teksten van Gerard Wortel verhouden zich tussen scherts en gevoeligheid en tussen lichtzinnigheid en diepte. Ook klinkt er lichte spot tot hartstochtelijk mededogen en absurditeit tot aandoenlijke ingetogenheid. Met Wortel wordt het een zondagmiddag met inhoud. Dit alles met de kernwoorden hilarisch, diepgaand, absurd en ontroerend.”

Wanneer

Voor alle optredens in Hoeve Overslot geldt dat de deur open is vanaf 15.00 uur. De optredens duren van 16.00 tot 18.00 uur, inclusief pauze. De toegang is een vrijwillige bijdrage naar draagkracht en welbevinden. Pinnen is in Hoeve Overslot niet mogelijk. Een zitplaats reserveren kan via naar museumhoeveoverslot@gmail.com onder vermelding van naam en e-mailadres. Het adres: Slotweg 42. (Bron afbeelding: Hoeve Overslot).