BERGEN – Bij een straatroof op de Hoflaan in Bergen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een minderjarig slachtoffer gewond geraakt. De politie zoekt de daders en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 01.55 uur werd de gedupeerde door twee personen met geweld beroofd van een elektrische fiets. Het slachtoffer werd van de fiets geschopt en viel vervolgens met diens hoofd op de grond. De verdachten zijn met de buit gevlucht richting het centrum. Na de melding verrichtte de politie een zoekslag in de omgeving, maar heeft nog niemand kunnen aanhouden.

Het slachtoffer ging voor medische behandeling naar de huisartsenpost. De politie zegt niets over de leeftijd van de gedupeerde en of het een jongen of meisje betreft.

Signalement

De politie geeft op politie.nl een signalement van de daders. Het zou gaan om een man met een licht getinte huidskleur en een fors postuur. De andere man heeft een lang postuur en weinig tot geen haar op zijn hoofd.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek naar de straatroof en zoekt getuigen. Mensen die bij het incident zijn betrokken of er meer over kunnen vertellen, wordt verzocht zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000.

De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt van de Hoflaan zijn gemaakt tussen 01.45 uur en 02.15 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. Het is mogelijk de beelden te uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer 2024019290.