SCHOORL – Om alvast in de agenda te zetten. Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer organiseert een ontspannende wandeling op zaterdag 7 januari 2023. Wandel het nieuwe jaar in en loop (deels) in stilte mee door de Schoorlse Duinen. De vraag van Staatsbosbeheer is: welke goede voornemens heb jij?

De gids van Staatsbosbeheer neemt de wandelaars mee door dit uitgestrekte duingebied met weidse vergezichten. “Een ontspannen wandeling om tot rust te komen na de drukke feestdagen. Ervaar de stilte en zet je zintuigen aan het werk”, laat de gids weten.

Kinderen vanaf twaalf jaar zijn welkom. Staatsbosheheer adviseert om warme kleding en goede wandelschoenen aan te trekken. Een tip is een lunchpakketje en een verrekijker mee te nemen en eventueel een zitmatje. De wandeling duurt van 10.30 uur tot 13.00 uur. Deelnemen kost € 8,50, inclusief koffie of thee. Honden zijn niet toegestaan tijdens de wandeling. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Het adres van Buitencentrum Schoorlse Duinen is Oorsprongweg 1 in Schoorl. Telefoon: 072-509 33 52. Openingstijden: maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Er geldt betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

(Bron foto: Staatsbosheheer)