HARGEN – Hargen Sail bestaat dertig jaar. Dat wordt vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli uitbundig gevierd op het strand van Hargen met aantrekkelijke jubileumactiviteiten, muziekacts en nieuwe sportonderdelen.

Ook dit jaar is het festival voor iedereen gratis toegankelijk. Heerlijk relaxen overdag kan vanaf dit jaar ook bij de beachbar die is uitgebreid met een lounge area met uitzicht op zee.

Hargen Sail presenteert een nieuw, grensverleggend sportonderdeel:

de Makelaarsland Beachrun met verschillende obstakels op een uitdagend parcours rondom de lagune.

Deze obstacle run start zaterdag 2 juli om 15.00 uur. Ook het attractieve Dutchen Beachtennis Event op zaterdag en zondag is een nieuw onderdeel van Hargen Sail en voor jong en oud toegankelijk.

Inschrijven voor sporten kan nog. Deelnemers en het publiek kunnen genieten van sporten als het AFAS Beachsoccer, Jeu de Boules, Ultimate Frisbee, Catamaranzeilen en Yoga on the Beach.

Verder is er zaterdag en zondag een uitgebreid programma voor de allerkleinsten en op zondag activiteiten als suppen en windsurfen op de lagune voor kinderen vanaf acht jaar. Deze activiteiten worden verzorgd door de Jongens uit Schoorl en Scouting Bergen.

’s Avonds wordt het weer groot feest in de grote tent. DJ Kapal (Tom Schiphorst uit Bergen) en DJ Nick Crockett trappen Hargen Sail vrijdag 1 juli vanaf 20.00 uur af met hun heerlijkste beats.

Zaterdagavond gaat het dak eraf met de Egmondse Bob en de Blueband en zondagavond tijdens de Rabobank Beachstage swingt het weer de pan uit met de immer energieke partyband Jamento.

Voordat zij het podium bestijgen, warmt de winnaar van de Slag om Sail het publiek eerst lekker op.

Kijk voor het uitgebreide sport- en activiteitenaanbod en inschrijven voor sporten op www.hargenaansail.nl en houd voor de laatste nieuwtjes Facebook en Twitter in de gaten.

Geef een reactie