EGMOND AAN DEN HOEF – Het kermiscomité stichting de Hoef presenteert de tweede week van juli de inmiddels in de gehele omgeving bekende Hoever Kermis. Tot en met zondag 10 juli wordt van alles georganiseerd om jong en oud te vermaken.

Uiteraard staat de traditionele kermis opgesteld op de Slotweg in Egmond aan den Hoef. Altijd gezellig om even met het gehele gezin langs te gaan. De kermisattracties zijn dagelijks vanaf 14.00 uur geopend.

Net als voorgaande jaren krijgen zaterdag en zondag een muzikale invulling bij café het Rode Hert en café ’t Slot. Alle avonden en een deel van de middagen kunnen muziekliefhebbers terecht in de beide Hoever etablissementen.

In ’t Rode Hert begint de muziek donderdag om 18.00 uur als Henk Naber en Robbert optreden. Vrijdag 8 juli gaat het om 21.00 uur los met Oases Night. Zaterdag is de middag vanaf 16.00 uur ingeruimd voor de Zâalnêelden, Skarrebekke en Egmondse Matrozen.

In het café starten vanaf 20.00 uur Edwin en Faake met ‘voor elk een verzoekje’. Het weekend wordt afgesloten met 80’s ’n 90’s muziek vanaf 15.00 uur.

Café ’t Slot biedt eveneens een aantrekkelijk muziekprogramma met donderdag muziek van Rits Rats vanaf 18.00 uur. Vrijdag 8 juli barst om 21.00 uur het geweld van Flashback los.

Zaterdag draait dj Bram vanaf 16.00 uur en nemen Trio Tjoe & Jeroen het stokje om 21.00 uur over. Zij besluiten het feestweekend zondag vanaf 14.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.cafehetslot.nl – www.rodehert.nl.

Geef een reactie