EGMOND AAN DEN HOEF – De voorbereidingen van de Hoeverveiling is weer van start gegaan. Deze week krijgen de inwoners van Egmond aan de Hoef een folder in de bus met een oproep iets beschikbaar te stellen voor de veiling.

Aan het eind van de maand komen medewerkers van de veiling langs om de invulstrookjes op te halen.

De veiling zelf wordt traditioneel de zaterdag voor moederdag in Egmond aan den Hoef gehouden. Dit jaar is dat op zaterdag 7 mei.

De opbrengst is voor de rk kerk in Egmond aan den Hoef, maar een deel gaat ook naar de medewerkende verenigingen en instellingen met jeugdafdelingen, dat zijn Zeevogels, Lamoraal van Egmont, Spirit, Wimmenum en Slotkapel Play Inn.

Uiteraard worden er elk jaar vele taarten beschikbaar gesteld , die met het vooruitzicht van moederdag ook gretig aftrek vinden.

Maar het veilingcomité vraagt u ook om andere originele goederen en diensten aan te bieden zodat er een grote diversiteit aan veilingkavels kan worden aangeboden.

Te denken valt ook aan ballonvaarten, rondvluchten, weekendje weg, vaartochten, etentjes bij mensen thuis enzovoort als het maar nieuw en origineel is.

Mocht u geen folder in de bus krijgen en toch iets willen aanbieden aan de veiling stuur dan voor 1 april een mail aan wpm.molenaar@quicknet.nl .

Geef een reactie