Ga lekker zitten en beleef het duin op een andere manier. Ook deze zomer organiseert PWN een aantal huifkartochten door het Noordhollands Duinreservaat: op 15 juni, 20 juli en 17 augustus.

Boswachter Kees Zonneveld deelt onderweg graag zijn kennis over de schoonheid en bijzonderheden van dit prachtige duingebied.

De huifkar wordt getrokken door twee stoere Friese paarden van manege Groot uit Egmond aan de Hoef.

De rit duurt ongeveer 2 uur. Tijdens een korte stop waarbij we de benen even kunnen strekken wordt u op een verfrissing getrakteerd. Vergeet de verrekijker, foto- en filmcamera niet want er is veel te zien!

De eerstvolgende excursie is op 15 juni om 10.30 uur en 12.30 uur vanaf het parkeerterrein bij restaurant De Nieuwe Westerd (voorheen Anno Nu) aan de Oude Schulpweg 18 in Egmond Binnen.

De excursie is geschikt voor alle leeftijden en kost € 9,- p.p. Er is plaats voor maximaal 23 deelnemers per rit, aanmelden is daarom noodzakelijk.

Dit kan via www.pwn.nl/eropuit of neem contact op met Bezoekerscentrum De Hoep via 0251 661 066 (7 dagen per week bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur).

Geef een reactie