EGMOND AAN DEN HOEF – Singer/songwriter Rob van de Plas alias The Hurryman speelt zondag 3 september in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef.

“Hij startte ooit in de legendarische Spivs en groeide begin jaren tachtig uit tot een muzikant met mooie, maar vooral bijzondere songs die goed tot hun recht komen in de bijzondere ambiance van Hoeve Overslot. Lekker zitten en luisteren”, aldus Hans van den Berg van Hoeve Overslot.

Deur open

De deur is open vanaf 15.00 uur. Het optreden duurt van 16.00 tot 18.00 uur en heeft een pauze. De toegang is een vrijwillige bijdrage naar draagkracht en welbevinden. Pinnen in Hoeve Overslot is niet mogelijk. Een zitplaats reserveren kan voor 10 euro per persoon, ter plaatse in ‘de pet’. Reserveren kan via het e-mailadres museumhoeveoverslot@gmail.com onder vermelding van het aantal personen.

Wunderkammer en schelpenmuseum

Aan de oude wanden hangen de schilderijen van teken en schildergroep Karmel van Frits de Nooijer. In Museumhoeve Overslot is eveneens een Wunderkammer te vinden met bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia. Ook is er een schelpenmuseum te bezoeken. Hoeve Overslot ligt in het historische hart van Egmond aan den Hoef. Het adres: Slotweg 42. (Foto: aangeleverd).