EGMOND AAN DEN HOEF – Wil jij je inzetten voor de samenleving vanuit het mooiste gebied van de Egmonden? Ben jij die gastvrije coördinator? Vind je het leuk om regelmatig kleine activiteiten te begeleiden? Meld je dan aan als vrijwilliger van het gloednieuwe Huys Egmont of kom langs tijdens de vrijwilligersinloop op vrijdagochtend 16 juli.

.
Binnenkort opent Huys Egmont in het historische Slotkwartier te Egmond aan den Hoef haar deuren. In dit nieuwe cultuurhuis en bezoekerscentrum gaan Bibliotheek Kennemerwaard en Stichting Historisch Egmond bezoekers ontvangen en regelmatig activiteiten organiseren.

.
Om de dagelijkse openstelling en verschillende activiteiten mogelijk te maken zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig. Daarvoor doen beide organisaties een beroep op jou. Ben je enthousiast, gastvrij en bijvoorbeeld twee dagen per week inzetbaar, dan is de functie van GASTHEER/GASTVROUW (COÖRDINATOR) misschien wel iets voor jou.

.
Wie zich een maar paar uur per week of maand kan inzetten, kan ONDERSTEUNEND GASTHEER/GASTVROUW worden. Ook is het mogelijk om je op te geven als specifieke ACTIVITEITEN BEGELEIDER, waarbij je activiteiten van Bibliotheek Kennemerwaard of Historisch Egmond begeleidt op een vaste dag in de week.

.
Ben je handig of heb je groene vingers? We kunnen nog enkele vrijwilligers gebruiken voor het noodzakelijke ONDERHOUD, zoals bijvoorbeeld in onze prachtige, nieuw aangelegde binnentuin. Binnenkort zal bovendien de SLOTKWARTIER VRIJWILLIGERS-POOL van start gaan. Vele handen maken licht werk en vooral samen kunnen we er iets moois van maken!

.
Kijk voor meer informatie op www.huysegmont.nl/vacatures of neem contact op met Martijn Mulder (06-51689620 / martijn@historischegmond.nl).

.
Op vrijdagochtend 16 juli organiseren we een vrijwilligersinloop en zijn nieuwe vrijwilligers tussen 10.00u en 12.00u van harte welkom in Huys Egmont, Slotweg 46 in Egmond aan den Hoef.