EGMOND AAN DEN HOEF – Op 6 juni 2016, start alweer de zevenendertigste editie van de avondvierdaagse in Egmond aan den Hoef. De avondvierdaagse wordt, heel uniek, vijf avonden georganiseerd, zodat ook mensen die één avond verhinderd zijn vier avonden kunnen wandelen. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

De 10 kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18.30 uur en 18.45 uur. De 5 kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18.45 uur en 19.15 uur.
Het startpunt is Dorpshuis Hanswijk te Egmond aan den Hoef.

De organisatie van deze sportieve wandeltocht voor jong en oud, door de mooie omgeving van Egmond berust bij Jeugdbelangen uit Egmond aan den Hoef, onderdeel van Stichting Welzijn Bergen. Jaarlijks maken honderden, jong en oud, zich op voor de Egmondse Avondvierdaagse.

De deelnemers gaan de uitdaging met zichzelf aan om 5 of 10 kilometer te wandelen. Lekker in de buitenlucht wandelen waarbij niet gekeken wordt naar wat voor weer het wordt. Het plezier van het wandelen, daar gaat het iedereen tenslotte om.

Eenmaal op weg, treffen de deelnemers op verschillende plaatsen, de vier goed herkenbare controleposten aan waar de stempelkaarten worden afgestempeld. Oversteekhulpen zorgen voor een veilige oversteek om verkeersonveilige situaties te voorkomen.

Verder krijgen de deelnemers onderweg een traktatie bij de snoeppost.

Op vrijdag 12 juni worden de wandelaars bij binnenkomst muzikaal ondersteund. Na inlevering van de volle stempelkaart ontvangen de deelnemers een fraaie herinneringsmedaille.

Voorinschrijving voor € 4,- is mogelijk, op woensdag 1 juni tussen 19.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag 4 juni tussen 14.00 uur en 15.00 uur, in het Dorpshuis te Egmond aan den Hoef.

Inschrijving bij de start is mogelijk op 6 en 7 juni voor € 5,- vanaf 18.30 uur in het Dorpshuis Hanswijk te Egmond aan den Hoef.

Informatie: Kees Bruin tel. (06) 46 30 71 00, www.egmondsea4d.nl. of stuur een e-mail: egmondsea4d@hotmail.nl

Geef een reactie