EGMOND AAN DEN HOEF – Ook dit jaar is er in de eerste week van de zomervakantie, dus maandag 23 juli tot en met donderdag 26 juli weer een timmerdorp in Egmond aan de Hoef. En traditioneel wordt het timmerdorp op donderdagavond 26 juli afgesloten met een vrijmarkt.

Het timmerdorp wordt dit jaar voor de 31ste keer georganiseerd en de organisatie verwacht tussen de 120 en 140 kinderen. Het thema is dit jaar sport.

De timmerdorp werkgroep van Jeugdbelangen is druk bezig met de voorbereidingen en een aantal sponsors heeft zich al financieel of in natura garant gesteld. Het timmerdorp valt onder Jeugdbelangen Egmond aan den Hoef en onder de vlag van Stichting Welzijn Bergen.

Inschrijven gaat ook dit jaar online. Van 6 juni t/m 27 juni kunnen de ouders hun kind via de website www.timmerdorpegmondaandenhoef.nl aanmelden. De deelnemersbijdrage is € 16,00 en minimaal een ouderhulp dag per kind.

Via de inschrijving dienen de ouders ook aan te geven op welk moment ze kunnen helpen. We noemen het ouderhulp, maar ook ooms en tantes, broers en zussen (van 18 jaar en ouder) of andere verzorgers zijn welkom.

Diegene die niet online kan of wil inschrijven kan een inschrijfformulier vragen en na invulling inleveren bij Jon Houtenbos, Bisschopskroft 8a met betaling van de deelnemersbijdrage.

Verdere informatie zoals het programma, tijden, voorwaarden etc. is te zien op de website www.timmerdorpegmondaandenhoef.nl Let op: De inschrijving en de keuze van ouderhulp dag gaat in volgorde van aanmelden.

Er kunnen maximaal 140 kinderen meedoen. Vol is helaas vol. Inschrijving sluit woensdag 27 juni. Voor verdere vragen: mail jon.houtenbos@gmail.com