EGMOND AAN ZEE – Graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik voor beginners een uitkomst Deze cursus van vijf bijeenkomsten start op maandag 18 juni in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Egmond. De bijeenkomsten vinden plaats van 11.00 tot 12.00 uur.

De cursus begint bij de basis en gaat stap voor stap en stapje verder. Zo leren deelnemers typen, e-mailen en het werken op internet. Aan de hand van filmpjes worden voorbeelden gegeven over hoe het werkt en vervolgens kunnen deelnemers zelf oefenen.

De cursus is voor echte beginners en duurt 5 weken. Deelname is gratis. Er is ook een werkboek beschikbaar maar de aanschaf daarvan is niet verplicht. De kosten voor het werkboek zijn € 10,-. De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Egmond, Voorstraat 41, 1931 AH Egmond aan Zee (Prins Hendrik Stichting).

Alle geĂ¯nteresseerden kunnen zich aanmelden via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek. Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen. Vooraf aanmelden is dan ook noodzakelijk.