BERGEN AAN ZEE – INV organiseert zondag 5 maart een duinwandeling vanaf het IVN gebouw Parnassia in het Parnassiapark in Bergen aan Zee.

De route gaat langs karakteristieke gebouwen in Bergen aan Zee en door de duinen zuidelijk van het dorp. De IVN-gids vertelt iets over de historie van Bergen aan Zee, het beheer van de duinen en de unieke natuur in het grensgebied van kalkarme en kalkrijke duinen.

De wandeling start om 14.00 uur, duurt ongeveer twee uur en is bedoeld voor volwassenen. De tocht is niet geschikt voor mindervalide wandelaars. De kosten bedragen 3 euro. Een duinkaart is verplicht en te verkrijgen bij de automaat in Bergen aan Zee of via www.pwn.nl/duinkaart. IVN verwacht maximaal vijftien volwassenen die meelopen. De organisatie raadt aan om stevig schoeisel en weersbestendige kleding aan te trekken.

Meer informatie verkrijgen en aanmelden kan bij Hans Stapel via telefoonnummer 072-850 6484 en e-mailadres hans.stapel@quicknet.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk één uur van tevoren. (Bron foto: Hans Stapel).