BERGEN AAN ZEE – Spaanse gitariste en zangeres Susana Raya geeft met special guests uit de States: Clifford Carter op piano en Ira Coleman op contrabas in het Vredeskerkje zondag 21 januari een jazzconcert. Raya heeft de afgelopen jaren een stijl ontwikkeld waarin stem en gitaar synchroon lijken te ademen.

Als songwriter, klassiek gitarist, alom geprezen jazzsinger en jazzgitarist met Spaanse roots, mixt ze betoverende songs en pakt het publiek daarmee onmiddellijk in.

Haar samenwerking met de legendarische jazzbassist Steve Swallow heeft de deur geopend naar de opnames van het in 2016 verschenen album Wind Rose, met Clifford Carter (van James Taylor, Art Garfunkel) en Ira Coleman (van Sting, Dee Dee Bridgewater).

Producer Gary Burke zei over Raya: ‘Ze kan zingen, ze kan spelen en ze kan schrijven. A ‘triple threat’, zoals we dat hier in de States zeggen.’ Aanvang van het concert is 15.00 uur.

Info en kaarten zijn verkrijgbaar via kaartverkoop@kunstgetij.nl of tel. 06-50584308. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt, en bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Kijk voor meer informatie op www.kunstgetij.nl en www.vredeskerkje.nl