Jazz & Sail

ByRedactie

29 augustus 2016

BERGEN – Rustig slenteren van podium naar podium met een lekker drankje en hapje, oude bekenden tegenkomen en genieten; vrijdag 2 september gaat om 21.00 uur de zevenendertigste editie van Jazz & Sail van start.

Jazz & Sail is een stevig verankerde traditie; veel Bergenaren houden het eerste weekend van september vrij voor dit gratis toegankelijke muziek- en zeilfestijn in Bergen en Bergen aan Zee. Jaarlijks komen vele duizenden mensen naar de kustplaats om zich onder te laten dompelen in muziek, vertier en gezelligheid.

In het centrum van Bergen worden vrijdag- en zaterdagavond op negen buiten- en drie binnenpodia vele uiteenlopende soorten muziek ten gehore gebracht. Zaterdagmiddag is het de beurt aan Bergens Talent; lokale jonge musici die letterlijk een podium wordt geboden om hun kwaliteiten te laten horen.

Tegelijkertijd zijn op het strand bij de Botenclub de catamaran zeilwedstrijden te bewonderen. Zaterdagavond staat het dorp weer op z’n kop. Jong en oud kan gratis optredens bijwonen van verschillende aantrekkelijke bands en acts.

Zondag trekt de karavaan naar het strand voor de catamaranraces en een veelzijdig aanbod van muziek op verschillende paviljoens.

Voeten in het rulle zand, drankje in de hand en genieten maar! Het volledige programma staat op www.jazzandsailbergen.nl en www.jazzbergen.nl Info: communicatie@jazzandsailbergen.nl

Geef een reactie