SCHOORL – Op het Duinrand S complex aan de Smeerlaan vindt zondag 5 juni de jaarlijkse Jeugdsportdag plaats. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische dag te worden, waar gezelligheid voorop staat. Alle kinderen van zes tot en met dertien jaar zijn welkom om gratis aan dit sportieve evenement deel te nemen. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 2 juni.

De voorbereidingen voor de Jeugdsportdag zijn in volle gang. De kinderen worden in twee leeftijd categorieën ingedeeld.

Voor kinderen van zes tot en met acht jaar zijn het buikschuiven, de kledingrace en de survivalbaan enkele onderdelen. Ook voor de kinderen van tien tot en met dertien jaar belooft het een waar festijn te worden.

Hun samenwerking en uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld door verschillende opdrachten, zoals het beklimmen van een houten muur, tokkelen, als het uitvoeren van skilopen wat alleen met samenspel goed kan plaatsvinden.

Ook voor het publiek dat komt kijken en aanmoedigen staan publieke spelen opgesteld. Wie behaalt de hoogste score en gaat dit jaar met een prijs naar huis? De opbrengst komt volledig ten goede aan de Jeugdsportdag van volgend jaar.

Meer informatie en inschrijving is mogelijk via www.jeugdsportdagschool.nl.

Mensen die dit jaarlijkse evenement willen sponsoren of als vrijwilliger willen ondersteunen, kunnen zich ook opgeven via de website. Elke bijdrage of vorm van hulp is welkom.

Geef een reactie