SCHOORL – Het Jos Wokke jeugdtoernooi vindt zaterdag 1 juni plaats op het voetbalterrein van VV Duinrand in Schoorl. En het wordt grootser dan vorig jaar”, vertelt Thijs Niekus van de toernooicommissie.

VV Duinrand organiseerde dit toernooi vorig jaar voor de eerste keer ter ere van de helaas overleden clubicoon Jos Wokke. Teams uit de hele regio namen het tegen elkaar op terwijl er ook veel vertier was te beleven.

88 teams

Het aantal deelnemers is zaterdag groter dan vorig jaar. Maar liefst 88 teams uit Bergen, Egmond, Schoorl, Warmenhuizen, Alkmaar, Amsterdam, Velsen, Amstelveen, Vleuten, Zaandam, Beverwijk, Uitgeest, Julianadorp, Blokker en Scharwoude hebben zich aangemeld.

De deelnemers spelen in totaal 125 wedstrijden waarbij de eerste start om 9.00 uur. De laatste wedstrijd eindigt om 21.30 uur.

Andere activiteiten

Naast het voetbalspektakel vinden er ook nu veel andere activiteiten plaats, namelijk een groots FIFA toernooi. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is een barbecue met hamburgers en hotdogs. Vanaf 18.00 uur zorgt een dj voor de muziek.

Niekus: “Met de inzet van massaal veel vrijwilligers, sponsors en enthousiaste spelers en speelsters kan het alleen maar opnieuw een prachtig evenement worden.” (Foto boven: RTV80).

__
Bekijk de video van RTV80, gemaakt tijdens het evenement vorig jaar. Jos Wokke Toernooi Schoorl: sportief, druk en gezellig (3 juni 2023) – YouTube

(Bron foto: VV Duinrand).