EGMOND AAN ZEE / BERGEN AAN ZEE – Expeditie Juttersgeluk gaat van 16 tot en met 31 mei alle Noordzeestranden schoonmaken samen met mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon is. Hulp is welkom. Vrijdag 18 mei komt de groep in Bergen aan Zee en Egmond aan Zee.

Belangstellenden kunnen van 14.00 tot 16.00 uur gratis deelnemen aan de etappe. De ontvangst met koffie en taart is in een strandpaviljoen in Egmond aan Zee. Juttersgeluk legt uit hoe je afval op het strand herkent en hoe je het veilig opraapt.

Daarna start de etappe van ongeveer een uur: een ware ontdekkingstocht. Het afval wordt door de jutters meegenomen zodat er een schoon strand achterblijft.

Aanmelden kan individueel of als groep via http://www.juttersgeluk.nl/direct-aanmelden/ Expeditie Juttersgeluk
Expeditie Juttersgeluk is speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij. Bijvoorbeeld als je van een WLZ of WMO voorziening gebruikmaakt of onder de participatiewet valt.

Ook vrijwilligers, mantelzorgers, begeleiders en zorgverleners, zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden. Deelname is gratis, maar je moet zelf voor vervoer naar het startpunt van de etappe zorgen.

Geef je snel op want vol is vol.
Expeditie Juttersgeluk is een initiatief van Stichting Juttersgeluk in samenwerking met KIMO Nederland/Belgiƫ.