BERGEN- Muziekcafé de Taverne organiseert zaterdag 28 augustus van 13:00 uur tot 23:00 uur de tweede editie van Taverne Open Air. Muziekliefhebbers kunnen 10 uur lang de leukste bands zien optreden en daarnaast genieten van het lekkere eten en drinken dat te verkrijgen is in de Taverne.

Ondanks alle onzekerheden heeft de Taverne toch besloten om dit jaar een vervolg te geven aan Taverne Open Air, dat in 2019 zijn eerste editie beleefde en zeer succesvol was. Bezoekers waren erg te spreken over de diversiteit in het muzikale aanbod. Ook dit jaar is het muzikale aanbod divers. Met twee stages, vijf bands, 13 DJ’s en een Chill Area zit het wederom goed met het aanbod.

Taverne Open Air 2021 moet het dit jaar wel met minder bezoekers doen. Er mogen in verband met de corona-maatregelen 750 kaarten in de verkoop. Door het kleine aantal bezoekers kunnen de coronaregels goed gehandhaafd worden. Het muziekfestival hanteert verder Test voor Toegang en doen een coronacheck bij de ingang. Hierdoor kan er binnen plezier worden gemaakt zonder afstandsbeperkingen.

Tickets en meer informatie verkrijgbaar via: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/40258/taverne-open-air/event-info/.

Foto: Taverne Open Air (aangeleverd)

ByEvert