EGMOND AAN ZEE – Op het park van tennisvereniging TC Hogedijk worden van 15 tot en met 23 september voor de zevende keer de Open Egmondse Tennis Kampioenschappen gehouden.

Het initiatief, om wat meer leven in de ‘tennis-brouwerij’ te brengen, zonder eventuele gevolgen voor je tennisrating en de verplichting om lid van een vereniging te zijn, voorziet in de behoefte om wat meer ‘recreatief’ (natuurlijk wel met sportieve strijd, maar niet met ‘het mes tussen de tanden’) wedstrijden te gaan spelen.

Derper, Hoever, Binder en …….., leden van TC Egmond aan Zee, TC Hogedijk of TV Wimmenum zijn vanzelfsprekend bij deze uitgenodigd om mee te doen.

Maar heb je wat met de Egmonden, tennis je misschien ergens anders of zou je het wel weer eens willen proberen (natuurlijk wel wat tenniservaring gewenst!), ook dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om in een gezellige sfeer een aantal wedstrijden te spelen in poule-vorm.

Aanmelden voor de Open Egmondse Tennis Kampioenschappen kan via www.toernooi.nl t/m uiterlijk 9 september. Inschrijven is mogelijk (vanaf 18 jr.) in de volgende speelsterktecategorieën: 5, 6, 7, 8/9, 6 50 en 7 50 in enkel, dubbel en mix.

Uiteraard kan/mag je met je vaste maatje meedoen, maar misschien is het wel leuk om een keer iemand anders te vragen die ergens anders tennist of al ff gestopt is. Wil je dubbelen of mixen maar heb je geen maat, stuur dan een e-mail naar tchogedijk@quicknet.nl en wij gaan ons best doen om een tennismaatje te vinden.

Als organisatie proberen we natuurlijk zoveel mogelijk rekening te houden met de individuele wensen (b.v. voor wedstrijden van voetballers), uitgangspunt is daarbij wel dat het voor iedereen ‘werkbaar/plezierig’ moet blijven.

Als jullie je (weer) aanmelden dan gaan we er met z’n allen weer een mooie tennisweek van maken, tot dan.