EGMOND AAN ZEE – ‘Egmond in december’, zo heet de nieuwe voorstelling van Keetje & Co met oude én nieuwe liedjes over de Egmonden en met een winterse toets. ‘Kom we maken wat van de wintertijd’ is het motto.

De muziekgroep geeft op zaterdagmiddag 9 december een gezellige try-out in PostaanZee.
Keetje & Co brengt originele luisterliedjes en aanstekelijke meezingers over de Egmonden en het leven bij de duinen en de zee.

Voorzanger Jaap Zwart doet enkele amusante nummers in het Derper dialect. Een paar oude favorieten komen voorbij maar Carla Kager heeft ook nieuwe teksten geschreven zoals onder andere: ‘Engelse ‘onkies’, ‘Eêuweg is de drift’, ‘Mijn dorpje bij de zee’ en ‘Wie gaat er mee naar Egmond-Binnen’.

Na de pauze volgen winterse liedjes die natuurlijk ook over Egmond gaan. Over met sneeuw bedekte duinen, een ritje met de Derper duinslee of schaatsen in de polder.

Bij Keetje & Co gaat het vooral om het wij-gevoel. Ieder die het leuk vindt, is van harte uitgenodigd om mee te zingen met de refreinen. Wie graag vooraan wil zitten, kan het beste vroeg komen, want de vorige keer was de belangstelling erg groot.

Try-out Keetje & Co zaterdag, 9 december om 15.00 uur bij PostaanZee Voorstraat 82a Egmond aan Zee. Het optreden duurt twee maal een half uur met een korte pauze en de toegang is vrij. Wel vraagt PostaanZee een vrijwillige bijdrage voor koffie, thee en het meezingprogramma.