SCHOORL – Oude apparaten of lampen weg te gooien? Inleveren bij het afvalbrengstation kan erg lonend zijn. Zowel voor degene die dit wegbrengt als voor Kindertoneelclub Enzo. Deze is geselecteerd en maakt kans op 1000 euro sponsorgeld van Wecycle.

Het is aan de inwoners van Bergen om de Kindertoneelclub aan hun prijs te helpen en zelf ook kans te maken op een prijs. Ze kunnen veel punten scoren door afgedankte elektrische apparaten en lampen in te leveren bij het afvalbrengstation.

De actie loopt tot eind augustus. Wecycle organiseert landelijk de inzameling en recycling van huishoudelijke elektrische apparaten en lampen. Wecycle laat deze apparaten optimaal recyclen.

Zo worden waardevolle grondstoffen goed gebruikt en komen niet in het milieu terecht. Ga naar het afvalbrengstation. Lever de oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in.

Ga ter plekke op de smartphone naar wecycle.nl/inleveren. Ga naar (ik wil inchecken) en support zo de Kindertoneelclub. Onder alle geldige aanmeldingen worden 50 nieuwe apparaten verloot. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, winnen de sponsorcheque van €1.000,- van Wecycle.

Als de Kindertoneelclub wint, dan wordt het geld gebruikt om zenders aan te schaffen voor de jongere kinderen. Dan zijn ze beter te verstaan bij hun optreden in De Blinkerd. Kijk voor meer informatie op: Wecycle.nl/inleveren