SCHOORL – Theater aan de Kim aan Bovenweg 6 presenteert donderdag 28 december een speciale kerstvoorstelling van Tessa Balder; Kleine Dood en het meisje – naar La visite de petite Mort van Kitty Crowther.

“Heb jij iemand op wie je ontzettend dol bent? Vast wel! Je vader of moeder, opa of oma, je beste vriend of vriendin? Zo iemand waar je vrolijk van wordt, mee kunt lachen, spelletjes doet maar ook die je troost als je het moeilijk hebt. Als je aan hem of haar denkt, komt er een glimlach op je gezicht. Mijn opa was er zo een; opa was het paard en ik d

Mijn opa was er zo een; opa was het paard en ik de prinses. Hij kroop de hele kamer rond en ik mocht bovenop zijn rug. Ik was gek op hem, maar helaas , opeens was hij er echt niet meer.

Ik was erg verdrietig en boos op iedereen en op alles; maar toen las ik dit verhaal….

Een beeldende en muzikale voorstelling met levensgrote poppen en schimmen, die je meenemen in een prachtig verhaal met een lach en een traan…of met een traan en een lach?”

De voorstelling is voor iedereen vanaf circa zes jaar oud. Entree is zeven euro, inclusief limonade. Reserveren kan