Kloknieuws

ByRedactie

26 januari 2014

EGMOND – Het wandelweekend van “Le Champion” was wederom een prachtig succes, prima georganiseerd en qua weersomstandigheden gelukkig uitstekend te doen.

Zondagmiddag was er nog een zeer sfeervolle en gezellige nazit in de sporthal waarmee dit sportieve weekend weer kon worden afgesloten, met daarbij een oprecht chapeau voor de organisatie en voor de vele vrijwilligers in deze.

Olof Glorie was de afgelopen twee weekenden wederom actief met wedstrijden in de regio.

Zondag 19 januari stond hij in Schoorl aan de start van de door a.v. Nova georganiseerde loop over 11.5 km, welke hij aflegde in de tijd van 58’50”;

Afgelopen zondag stond hij in Zaandam aan de start van de ‘Jagersplasloop’, een wedstrijd over 10km, en hierbij finishte hij in 50’27”.

Komende zondag 2 februari is de volgende wedstrijd voor de ‘Oosterbaan-competitie’, het betreft de 12.3km duin/strandloop in Castricum, georganiseerd door a.v. Castricum.

De start van deze wedstrijd is om 10.45 uur, het gezamenlijk vertrek is per fiets om 09.15 uur.

Er zijn wat problemen met de bedrukking van de nieuwe wandeljas, voor wie het betreft: dit zal hersteld worden en daarvoor kunt u de jas inleveren bij Rina Kaandorp op maandag 3 februari tussen 16.00 en 20.00 uur.

Geef een reactie