EGMOND-BINNEN – Meer dan wie ook, heeft Leo Fijen zich al vele jaren ingespannen om het kloosterleven in ons land op de kaart te zetten, en een breed publiek enigszins te laten delen in wat zich achter de kloostermuren afspeelt en wat de harten van religieuzen, vrouwen en mannen, bezighoudt. Vrijdag 9 maart komt hij naar de Egmondse abdij voor de presentatie van het boek ‘Kloostermensen’.

Alle religieuzen van Noord-Holland zijn die dag bij elkaar en geïnteresseerden kunnen met hen in gesprek bij de presentatie van het boek Kloostermensen.

Dat gebeurt op vrijdag 9 maart van 10.30 uur tot 14.30 uur, in de Abdij van Egmond. Men beleeft een onvergetelijke dag met de benedictijnen van Egmond, de franciscanen uit Amsterdam, de karmelietessen uit Vogelenzang, de augustinessen uit Hilversum en de juliaantjes uit Limmen.

Ze zijn er allemaal en delen hun zoektocht naar geluk met de gasten. Leo Fijen gaat met hen en met de aanwezigen in gesprek. En men kan om 9.30 uur en om 12.30 uur meevieren.

Samen bidden, samen stil zijn, samen zingen, samen vieren.
Het nieuwe boek van Leo Fijen en de monnik Thomas Quartier over alle mogelijke kloostermensen wordt die dag gepresenteerd en gesigneerd.

Deelname bedraagt vijf euro (inclusief lunch). Aanmelden kan via www.abdijvanegmond.nl