EGMOND AAN DEN HOEF – Met Sinterklaas en kerst in zicht heeft Peter Bleeker de mouwen weer opgestroopt. Hij organiseert CréActief, een wekelijkse middag houtbewerken voor volwassenen in de voormalige Boswaidschool in Egmond aan den Hoef. Ook is er een middag ‘Kerststukjes maken’ in dorpshuis De Hanswijk.

Peter Bleeker heeft een passie voor werken met hout. Ooit was hij hiermee beroepshalve bezig als docent houtbewerken en timmeren binnen het middelbaar beroepsonderwijs. Nu wendt hij zijn kennis en vaardigheden aan voor volwassenen. Aanvankelijk gebeurde dat in het dorpshuis, nu is er tijdelijk een mooi en licht lokaal beschikbaar in de oude, leegstaande, school De Boswaid in Egmond aan den Hoef.

Wie nu begint, kan in december een fraai zelfgemaakt kerstcadeau afgerond hebben. Leuk om te doen, te geven, te ontvangen!

Houtbewerken op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie of aanmeldingen: creactief@andersactievenegmond.nl

Kerststukjes maken
Op zaterdag 11 december organiseert Peter samen met zijn vrouw Liesbeth Bleeker van 14.00 tot 16.00 uur in ‘De Hanswijk’ een workshop ‘Kerststukjes maken’. Er wordt gezorgd voor voldoende materiaal, als steekschuim, groen, kaarsen en decoratiemateriaal, tips en suggesties en zo nodig een helpende hand. Graag zelf een bakje, bord of andere ondergrond meenemen.

De kosten voor het geheel zijn € 10 per persoon. Voor meer informatie: bel Peter Bleeker: 06-31902060 of peter.bleeker@gmail.com

 

Peter Bleeker