EGMOND AAN DEN HOEF – Flierefluiters Toneel speelt van 22 tot en met 25 maart de klucht ‘Tel uit je winst!’, vol met een persoonsverwisselingen en onverwachte wendingen. De belofte van de toneelvereniging luidt: van ons krijg je een avond dolle pret!

Even iets over het verhaal. Carla Vermeulen wacht ongeduldig tot haar man Harry, een wat sullige kantoorbediende, thuis komt van zijn werk. Bij thuiskomst doet Harry ietwat vreemd. Hij ontdekt namelijk onderweg dat zijn attaché koffertje is verruild met die van een ander.  In het koffertje zitten niet de standaard boterhammen met kaas en tomaat, maar het bevat €2.755.000 euro!

Over de hele wereld verlaat het publiek nog steeds schaterend de theaters na het zien van een klucht van Ray Cooney. Dat gaat na een paar jaar coronastilte gelukkig ook weer in Egmond aan den Hoef gebeuren, laat een van de spelers van Flierefluiters Toneel weten aan RTV80 TV.

Gevarieerd toneelaanbod

Flierefluiters Toneel is een gezellige toneelvereniging uit Egmond aan den Hoef met enthousiaste amateurs. Zij repeteren elke maandagavond vanaf 19.45 uur in Dorpshuis de Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

Flierefluiters Toneel speelde in 1947 haar eerste voorstelling ‘Storm Eiland’ in Egmond aan Zee. In 2021 stond een voorstelling gepland voor het 75 jarige jubileum. Dat is uitgesteld door corona. 

Flierefluiters Toneel staat bekend om een gevarieerde toneelaanbod. Van kluchten tot volkstoneel en van eenakters tot komedie. De vereniging brengt elk jaar een voorstelling op planken, in maart of april.

(Bron foto: Flierefluiters Toneel).