SCHOORL – In de reeks van vijf koffieconcerten op zondagochtend in De Blinkerd staat dit keer de derde editie op het programma met het Noord Hollands Blazers Kwintet (NHB Kwintet). Het NHB Kwintet bestaat uit leden van het Noord Hollands Blazers Ensemble (NHBE). Deze vijf professionele musici hebben een breed repertoire. Zo speelden zij eerder werken van Millhaud, Arnold en Janacek. Voor het concert op 24 februari spelen zij een klassiek programma met werken van onder anderen Danzi, Rossini, Mozart en Taffanel.

Het kwintet, bestaande uit Ikina van der Aar (hobo), Njola Ritzen (fluit), Maartje Peek (klarinet), Karel Bruin (fagot) en Christiaan Poel (hoorn), hoopt van harte veel bezoekers te kunnen verwelkomen op dit prachtige koffieconcert vol met licht klassieke muziek.

Om 10.00 uur wordt gestart met koffie en gebak (bij de prijs inbegrepen). De optredens duren twee keer een half uur met 20 minuten pauze tussendoor. Einde rond 12.00 uur. De toegangsprijs, inclusief koffie, appelgebak en slagroom, bedraagt € 12,50.

Kaartjes bestellen: online: https://www.ticketkantoor.nl/events/deblinkerd. De toegangskaart komt via de email binnen. Kaarten uiteraard ook te koop aan de zaal.
De Blinkerd is goed bereikbaar met openbaar vervoer, met de auto en de fiets.

Het gebouw is rolstoelvriendelijk en men hoeft geen steile trappen te beklimmen. Dorpscentrum De Blinkerd, Heereweg 150 in Schoorl, tel. 072 509 2068. Alle informatie staat op de website: www.deblinkerdschoorl.nl