EGMOND AAN DEN HOEF – De showroom van Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente Bergen, staat donderdag 1 december bij supermarkt Albert Heijn in Egmond aan den Hoef. Van 9.00 tot 16.00 uur is hier te zien hoe duurzame en energiebesparende maatregelen eruit zien en werken, zoals zonnepanelen en infraroodverwarming. Maar ook kleine maatregelen, zoals radiatorfolie, zijn daar te bekijken. 

Met kleine stappen, zoals het aanbrengen van isolatie of door het beter gebruiken van de verwarming, is besparing mogelijk op het energieverbruik, laat de gemeente weten. Een adviseur van het onafhankelijke Duurzaam Bouwloket vertelt hier donderdag alles over. 

Onafhankelijke advies

Inwoners van de gemeente Bergen kunnen bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van de eigen woning. Het Duurzaam Bouwloket heeft ook informatie in huis over de mogelijkheid van subsidie en financiering. Op dit moment loopt er ook een inkoopactie voor woningisolatie via Duurzaam Bouwloket. 

Inloopactie woningisolatie tot 1 januari

Er loopt nog een lokale inkoopactie voor woningisolatie tot 1 januari. Hierover beantwoordt de adviseur van Duurzaam Bouwloket vragen. Ook is inschrijven mogelijk via Duurzaam Bouwloket.

Ook andere locaties en data

Spontaan langskomen kan ook op 1 december in Egmond aan de Hoef, woensdag 30 november op het Stationsplein in Heiloo of woensdag 7 december bij de Albert Heijn in Limmen. 

Vragen kunnen ook telefonisch of per e-mail gesteld worden via 072-743 39 57 en info@duurzaambouwloket.nl