EGMOND AAN DEN HOEF – Ook dit jaar worden op Koningsdag weer een aantal feestactiviteiten voor de jeugd van Egmond aan den Hoef georganiseerd.

“Versierde Fietsen” Optocht: 10.30 – 11.15 uur vanaf Dorpshuis Hanswijk

Voorafgegaan door de fanfare van Lamoraal trekt de optocht vanaf 10.30 uur door Egmond aan den Hoef . Vertrek de Hanswijk en eindpunt restaurant SMAKELIJK.

Alle kinderen worden opgeroepen om zich met hun versierde fietsen, autopeds, driewielers, trapauto’s etc bij deze optocht te voegen.

Bij het einde van de optocht zijn er voor de mooiste versierde fietsen of verklede kinderen enkele prijsjes.

Wie mee wil doen met deze versierwedstrijd die dient zich vooraf in te schrijven. Inschrijven kan op de dag zelf tot kort voor aanvang van de optocht bij het Dorpshuis.

In de middag is het terrein achter Restaurant “Smakelijk” het toneel voor Kinderspelen en Kindervrijmarkt.

De vrijmarkt wordt op het grasveld rond “de Koffiemolen” gehouden. Een mooie gelegenheid om van je overtollige speelgoed af te komen of je collectie uit te breiden.

Verder zullen de kinderen zich op het terrein kunnen uitleven bij een groot aantal kinderspelen en leuke attracties zoals springkussens, stormbaan, etc.

Koningstoast

Na afloop van de kinderspelen en vrijmarkt is er tot het einde van de middag nog tijd voor napraten voor de ouders en begeleiders en kunnen de kinderen zich nog uitleven op de springkussens en de andere attracties

Geef een reactie