EGMOND AAN ZEE – De eerste Koningsdag in Nederland wordt natuurlijk ook in Egmond aan Zee groots gevierd worden!

Er is dan ook een mooi, feestelijk en natuurlijk gezellig programma gemaakt voor jong en oud. Het zou leuk zijn als de kinderen zo mooi mogelijk verkleed komen. Voor de mooiste creaties is er een leuke prijs.

Begonnen wordt met een Oranjemarkt op het Watertoren terrein bij de Sporthal, bij slecht weer zijn de activiteiten en de markt in de Sporthal.

Vanaf 09.00 uur is het terrein autovrij is en kunnen de kinderen in alle rust hun mooie spulletjes verkopen. De hele dag staat er een springkussen waar de kids zich kunnen uitleven.

Tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen de kinderen zich laten schminken, vanaf 11.00 tot 13.00 mogen ze hun eigen kroon versieren.

Om 13.00 uur wordt gestart de spelletjes. Met een strippenkaart kunnen de kinderen alle spelletjes af.Als klapper op de (kinder)vuurpijl, is er ook een echte bingo! Voor alle kinderen is er altijd prijs.

Om 16.00 uur is de markt afgelopen.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de volwassenen. Vanaf 15.00 uur treed Jordanees Ronny Jordaan op. Dit wordt meezingen geblazen.

Om 18.00 uur wordt Ronny afgelost door Country Wilma, iedereen die durft mag dan natuurlijk een dansje wagen. Om 20.00 uur is de eerste koningsdag ten einde.

Geef een reactie