EGMOND- Bibliotheek Kennemerwaard heeft een bezoek georganiseerd aan Galerie de Kapberg en de Slotkapel in Egmond aan de Hoef op donderdag 2 september van 13.30 tot en met 16.30 uur. De bezoeken maken deel uit van het zomerprogramma van de Kunst& Cultuur Cirkel. Leden van de cirkel hebben een zomerprogramma gemaakt dat tot eind september loopt.

Het zomerprogramma van de Kunst& Cultuur Cirkel zit vol activiteiten die mede mogelijk gemaakt worden door het Oranje Fonds. Tot en met eind september zijn er activiteiten georganiseerd. Er worden gezamenlijk ateliers, galeries en beeldentuinen bezocht. Naast mooie gesprekken zijn er ook workshops en kan er worden gewerkt aan tekenen. De activiteiten maken het deelnemers laagdrempelig om met elkaar in gesprek te gaan over de kunstwerken die bijvoorbeeld ter plekke worden bezocht.

Voor aanmelding en informatie over de activiteiten neem contact op met Amanda Wolters via a.wolters@bknw.nl. Of kijk op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/agenda. Ook niet-leden zijn welkom.

Slotkapel in Egmond aan den Hoef

ByEvert