SCHOORL – Een splinternieuw kunstmarktseizoen in Schoorl start op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei. Dit is een kleurrijk spektakel op de Heereweg waar zo’n vijftig gepassioneerde kunstenaars hun creaties tentoonstellen.

“Dit belooft een onvergetelijke dag vol artistieke inspiratie te worden’, laat de organisatie weten. Van 11:00 tot 17:00 uur zijn de kunstwerken te zien in de straten van Schoorl.

Het aanbod varieert van schilderijen tot keramiek, van glaswerk tot grafische kunst en van tekeningen tot viltcreaties. Zowel nationale als lokale kunstenaars tonen hun talenten en werk. Hierdoor kunnen bezoekers een breed spectrum aan kunststijlen bewonderen en zich laten verrassen door de diversiteit aan creatieve expressie.

Sfeervol genieten

Kunstliefhebbers kunnen op de markt iets moois vinden of gewoon genieten van de sfeervolle omgeving en wellicht een terrasje pakken. De kunstmarkt op de Heereweg in Schoorl biedt voor ieder wat wils. “Wees van harte welkom en laat u betoveren door de prachtige wereld van kunst op deze bijzondere Hemelvaartsdag.” Voor meer informatie is bellen mogelijk via 06-21271563 of mail naar organisatiebureau.dehe@outlook.com.