EGMOND AAN DEN HOEF – Zaterdagavond 23 april vond in een uitverkocht dorpshuis Hanswijk voor de eerste keer de talentenjacht ‘Lamoraal’s got talent’ plaats.

Onder leiding van presentatrice Kelly Reij hebben verschillende talenten hun kunsten aan het publiek vertoond.

Zo was er de première van de mars ‘Three old friends’ geschreven door Marien Druiven als eerbetoon aan zijn overleden vader.

Groep 6 en groep 7 van de Jozefschool uit Egmond aan den Hoef lieten horen wat zij hebben geleerd in het project ‘ Daar zit muziek in’ , waarbij de kinderen muzieklessen krijgen op school.

Theatergroep Horizon gaf een indrukwekkend voorproefje van de musical ‘Ciske de Rat’ die zij samen met Oberon theaterproducties opvoert van 25 tot en met 28 mei.

Ook heeft het publiek onder andere genoten van een prachtig gezongen musicalnummer, een komische act en een saxofoonsolo waarbij de meeste acts werden begeleid door het 40-koppige fanfareorkest

Door het publiek werd de 11-jarige trompettist Jakob Huizing uit Akersloot gekozen tot winnaar voor zijn prachtig gespeelde solo.

Marit Aerts werd door de jury geprezen voor haar enthousiaste en energieke vertolking van het nummer ‘Walking on sunshine’ en gekroond tot eerste winnaar van ‘Lamoraal’s got talent’.

Een sprankelende, afwisselende avond waar het publiek kennis heeft gemaakt met velerlei talent. Absoluut voor herhaling vatbaar, zo werd na afloop regelmatig gezegd!

De winnaar Marit Aerts

Geef een reactie