BERGEN – De actie ‘Lever in en win!’ gaat de laatste week in.

Inwoners van Bergen die een oud elektrisch apparaat inleveren maken kans op één van de meer dan honderd prijzen, zoals een tablet, smart TV, koelkast, boormachine, wasmachine, en nog veel meer.

Inleveren kan tot en met 26 oktober a.s. bij de afvalbrengstations van de gemeente en bij elektronicawinkels. Daar kun je een oud elektrisch apparaat inleveren als je hetzelfde apparaat nieuw koopt.

Bij de kringloopwinkel kun je ook oude apparaten inleveren als ze nog hergebruikt kunnen worden.

De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de actieposters in de etalage, en op www.gooinietweg.nl kun je door het invullen van je postcode zien waar je bij jou in de buurt je oude apparaat kunt inleveren.

Ook kun je via www.facebook.com/gooinietweg tot en met het einde van het jaar extra prijzen winnen en op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de actie.

Met deze actie wijst de gemeente Bergen alle inwoners op het recyclen van elektrische apparaten zoals spaarlampen, MP3-spelers, smartphones, laptops en stofzuigers.

Bijna 90% van het materiaal kan weer worden gebruikt om nieuwe producten te maken, en dat is natuurlijk heel goed voor het milieu.

Geef een reactie