BERGEN – Vanaf 7 september kan een oud afgedankt elektrisch apparaat zomaar een nieuwe tablet, televisie, wasmachine of espressomachine opleveren.

Wethouder Roem overhandigde als start van de campagne zaterdag 7 september op het afvalbrengstation in Schoorl een willekeurige bezoeker die een elektrisch apparaat kwam inleveren, een prijs en een eerste actiecoupon.

Met de campagne ‘Gooi niet weg, lever in! wijst de gemeente Bergen alle inwoners op het belang van het recyclen van elektrische apparaten zoals spaarlampen, MP3-spelers, smartphones, laptops en stofzuigers.

Bijna 90% van het materiaal kan weer worden gebruikt om nieuwe producten te maken, en dat is natuurlijk heel goed voor het milieu.

Iedereen die van 7 september t/m 26 oktober een oud apparaat bij het afvalbrengstation of deelnemende (kringloop)winkels inlevert, krijgt een actiecoupon die kans geeft op spectaculaire prijzen.

De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de actieposters in de etalage.
Daar kun je een oud elektrisch apparaat inleveren als je hetzelfde apparaat nieuw koopt.

Bij de kringloopwinkel kun je oude apparaten inleveren als ze nog hergebruikt kunnen worden.

Op de site www.gooinietweg.nl neem je door het invullen van deze actiecode deel aan de actie en maak je kans op het winnen van spectaculaire prijzen.

Geef een reactie