EGMOND AAN ZEE – De Egmondse Reddingsbrigade (ERB) houdt zaterdag 25 augustus de vierde Lifeguard Experience Day. Een open dag waarbij iedereen gratis en op een sportieve manier kan ervaren wat een Lifeguard zoal dagelijks moet doen.

Op een leuke manier kan worden bezoekers bekend gemaakt met de dagelijkse werkzaamheden. Voor alle leeftijdsgroepen is er wat leuks te doen. Ook verschillende andere verenigingen en organisaties laten hun activiteiten zien.

Zo zullen Rode Kruis, Het KNRM Station Egmond, Egmondse Brandweer en Kitesurfvereniging Juicy Kiteschool hun medewerking verlenen. De diverse activiteiten en demonstraties komen verdeeld over de dag diverse keren voorbij.

Bezoekers hoeven dus niet de hele dag op het strand aanwezig te zijn om alles te kunnen zien.
Houd hiervoor het programma in de gaten. Op Lifeguard Experience Day kunnen jonge en oudere bezoekers actief meedoen aan alle sportieve activiteiten.

Uiteraard is de bekendheid van de ERB, en de bekendheid van de Stichting Vrienden van de ERB (afgekort: SVE) en het werven van leden ook een van de doelen van deze dag.

De Lifeguard Experience Day vindt plaats op zaterdag 25 augustus van 11.00 uur tot 16.00 uur op het strand van Egmond aan Zee, recht voor de strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade (onder de vuurtoren)