EGMOND AAN ZEE – De Egmondse Reddingsbrigade houdt zaterdag 27 augustus de tweede Lifeguard Experience Day. Een open dag waarbij iedereen gratis en op een leuke en sportieve manier kan ervaren wat een Lifeguard zoal dagelijks moet doen.

Voor alle leeftijdsgroepen is er wat leuks te doen. Er zijn die dag ook verschillende andere watersport verenigingen en organisaties die hun activiteiten laten zien.

Zo is medewerking toegezegd van de Onderwatersportvereniging (OSV) Egmond, het KNRM Station Egmond, Kitesurfvereniging Kite-Egmond en de Surfschool Bergen aan Zee. De diverse activiteiten worden verdeeld over de gehele dag diverse keren gedaan en iedereen kan actief deelnemen.

Uiteraard is de bekendheid van de ERB vergroten, de bekendheid van de Stichting Vrienden van de ERB (afgekort: SVE) onder de aandacht brengen en het werven van leden ook een van de doelen.

De Lifeguard Experience Day zal gehouden worden op zaterdag 27 augustus van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Het evenement vindt plaats op het strand van Egmond aan Zee recht voor de Strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade, recht onder de vuurtoren.

Geef een reactie